qodef-image-with-icon

Website ontwikkeling

Een creatieve en vooral persoonlijke partner voor het maken van uw website, waarbij meegedacht wordt met u, dat is waar wij voor staan! Wat zijn uw doelstellingen met de website, op welke termen wilt u gevonden worden op internet? Allemaal vragen die beantwoord worden tijdens het traject van uw website ontwikkeling.

Bij het maken van een website voor u hanteert Studio Wab een aantal standaarden waaraan uw website moet voldoen. Deze standaarden zijn op te delen in twee groepen, technische en usability standaarden. Natuurlijk wilt u ook uw eigen content kunnen aanpassen na oplevering, vandaar dat wij altijd een Content Management Systeem (CMS) implementeren.

Meer informatie hierover via onderstaande link:

Meer informatie over website ontwikkeling
qodef-image-with-icon

Website design

Hoe vaak heeft u zin ‘de website is het visitekaartje van een bedrijf’ wel niet gehoord? Waarschijnlijk wel meerdere keren, en er schuilt toch een kern van waarheid in. Mensen zoeken tegenwoordig eerst via een zoekmachine naar een bedrijf voordat ze er daadwerkelijk heen gaan. En juist op dat punt moet je uitblinken, de mensen moeten bij het openen van uw website meteen een goed gevoel hebben.

Meer informatie over website design
qodef-image-with-icon

Website hosting

Wat is hosting?

U wilt natuurlijk dat uw website altijd in de lucht is. Hiervoor moet u uw site ‘hosten’ bij een hosting partij. Deze partij zorgt ervoor dat er genoeg dataverkeer beschikbaar is voor uw site en regelt oa. het email management voor u.

Hosting bij Studio Wab

Studio Wab heeft drie soorten hosting pakketten voor u ontwikkeld, om het zo makkelijk mogelijk te houden. U kunt kiezen tussen een light en een medium pakket, of u kunt samen met ons een pakket samenstellen. Bij alle pakketten is het domein en de hosting van uw website inbegrepen. De verschillen ontstaan wanneer u meerdere aanpassingen wilt maken gedurende een jaar.

Mocht u nog vragen hebben over deze pakketten, kunt u altijd contact opnemen met ons. Wij leggen u graag alles uit over onze diensten

Klik hier om de hosting pakketten te bekijken
qodef-image-with-icon

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine Optimalisatie, ook wel Search Engine Optimization (SEO) genoemd, is een proces om een website beter vindbaar te maken voor zoekmachines. Dit kan gebeuren door de inhoud van een website te verbeteren of door de technieken te verbeteren. Het optimaliseren van uw website vergroot de kans dat je website wordt gevonden op zoekmachines, met als gevolg meer bezoekers op uw website. Ook zult u merken dat u meer kwalitatief hoogwaardig bezoek ontvangt van mensen met interesse in uw product of dienst. Klik op onderstaande link om te kijken wat wij voor uw kunnen betekenen.

Meer informatie over SEO
qodef-image-with-icon

Social Media & Email Marketing

Email marketing

Uit onderzoeken van Sirius Decisions en Gartner is gebleken dat meer dan 60% van het koopproces doorlopen wordt zonder dat er contact wordt gezocht met het bedrijf of de verkoper zelf. In de toekomst wordt dit percentage nog hoger verwachten ze! Een ideaal middel om veel klanten te kunnen bereiken, is dan ook via emailmarketing. Studio Wab kan u ondersteuning bieden bij het uitdenken, opzetten, managen en verbeteren van uw emailmarketing.

Social media

Social media is tegenwoordig ook een groot kanaal om uw klanten te kunnen bereiken (en andersom). Wij kunnen u ook hierbij helpen met het uitdenken, opzetten, managen en verbeteren van uw social media kanalen.

Meer informatie over Social Media & Email Marketing